Termékkategóriák
Facebook
Bankkártyás fizetés, utalványok
Online fizetés
Top termékek
Akril marker pink 2mm

Akril marker pink 2mm

Ceruzafogó 3 ujjas szilikon

Ceruzafogó 3 ujjas szilikon

Golyóstoll M&G Lavender kék, 0,38 mm

Golyóstoll M&G Lavender kék, 0,38 mm

Grafit ceruza Bensia HB kerek  virágos

Grafit ceruza Bensia HB kerek virágos

Grafitceruza M sz.2 háromszögletű

Grafitceruza M sz.2 háromszögletű

Gratulálunk Feliratos Fa lap

Gratulálunk Feliratos Fa lap

Habgyurma  12 szín +  3 db modellező spatula

Habgyurma 12 szín + 3 db modellező spatula

Habgyurma 24 szín+ 3db modellező spatula

Habgyurma 24 szín+ 3db modellező spatula

Kulcstartó Brunnen 3x3cm Rubik kocka

Kulcstartó Brunnen 3x3cm Rubik kocka

Maped Barbie ceruza 12db-os készlet

Maped Barbie ceruza 12db-os készlet

Szállítási feltételek

4. A SZÁLLÍTÁS MÓDJA, TELJESÍTÉSE

4.1 A megrendelt áru szállítása a vevővel egyeztetett időpontban, a megrendelésben megadott címre történik. Az árunak az egyeztetett időpontban történő átvételéről a vevő köteles a saját felelősségére gondoskodni. Amennyiben a szállítás időpontja nem megfelelő a vevő számára, úgy köteles a megrendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül a SISSI PAPÍR Kft. részére értesítést küldeni. Amennyiben az áru kiszállítása eredménytelen, úgy az áru következő alkalommal történő kiszállításának költségei a vevőt terhelik, aki köteles azt az áru ellenértékének megfizetésével egyidejűleg a kiszállítási költségeket is kiegyenlíteni.


A "Megrendelés" gombra kattintva véglegesíthető a megrendelés.Ezek után még szükséges nyilatkozni a szállítási illetve fizetési módokról.
 

Szállítás módok közül  egyrészt a "Kiszállítás" opció választható, melynek díjszabása az alábbi táblázatban látható.
 

Fizetési módok közül választhat:

 

-    "Utánvétellel" lehet kiegyenlíteni a számlát, ilynekor a kézbesítőnek kell készpénzben átadni a számla ellenértékét.
Lehetőség van bankon keresztül "Előre utalással" is fizetni. Ekkor az áru összegét, illetve (ha van) a szállítási költséget kell a  az alábbi számlaszámra átutalni:

OTP Bank 11742049-20038722

Csak akkor indítsa el a tranzakciót, ha a rendelésről megérkezett a visszaigazoló email, hiszen a megjegyzés rovatba a megrendelés számát szükséges beírni!
A kiszállítást csak akkor tudjuk indítani, ha számlánkon az összeg megjelenik. Bankon belüli ( OTP Bankos számláról indított) átutalás esetén az összeg pár percen belül jóváíródik, egyéb bankból érkezett utalás esetén (az 2012. július 1-én hozott rendelet értelmében) max. 4 óra átfutási idővel kell számolni.

A SISSI PAPÍR Kft. vállalja, hogy a vevő adott napon 14.00 óráig (web áruházon keresztül 15.00 óráig) beérkező megrendelését a megrendelés elfogadásától, 72 -96 órán belül az ország bármely pontjára kiszállítja.

-    "Személyes átvétel" üzletünk nyitvatartási időn belül, telephelyünkön 2100 Gödöllő, Szabadság tér 14-17.  vehető át a csomag. Itt készpénzes fizetésre van lehetőség, illetve előre utalásnál akkor vehető át a csomag, ha már a pénzösszeg a cég számláján megjelent.  Az így átvett csomag esetén kérjük, a megrendelt áru(k) helyszínen történő ellenőrizését, hiszen ez esetben a későbbiekben reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

A  packeta.hu  akár 3 munkanapon belül kézbesítheti a csomagot.

A Packeta.hu csomag  átvevőlyre illetve Z -Box -ba való szállítás esetén a következő képen alakulnak: 

Standard csomag Oldalak méretének maximális összege 120cm  pl. 50 x 40 x 30 cm méretű csomag)

 maximum 5kg-ig 1499.- ft + utánvétel  kezelési díj 500.-ft    

Nagy méretű csomag (Oldalak méretének maximális összege 150cm  pl. 50 x 50 x 50 cm méretű csomag)

maximum 10kg-ig 2999.-ft  + utánvétel kezelési díj 500.- ft

https://www.packeta.hu/atvevohelyek 

 

 Magyar Posta Zrt. Posta Pontra vagy  Háznál történő kézbesítés esetén a következő képpen alakulnak: 

 

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.


Ha van olyan termék a megrendelésben, ami nincs készleten, akkor számolni kell pár napos beszerzési idővel is, melyről minden esetben egyeztetünk a vásárlóval.  

A vásárlás (megrendelés) kizárólag a webáruházi rendszeren keresztül történhet, email-ben, telefonon rendelést nem áll módunkban elfogadni!

Megrendeléskor célszerű telefonszámot is megadni,amelyen napközben elérhető. Ezt csak szállítással, megrendeléssel kapcsolatos kérdésekben használjuk, reklám célokra nem, és harmadik személynek semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki!  Csak a kézbesítőnek adjuk át, aki csak a szállítással kapcsolatban keresheti.
Amennyiben már regisztrált vásárlónk, be kell jelentkeznie. Elfelejtett jelszó esetén használja az "Elfelejtett jelszó" menüpontot, vagy lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken. 

A jelen pontban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, azok a Kft-t nem kötelezik, a tényleges szállítási határidő minden esetben a megrendelés visszaigazolásban szereplő szállítási határidő.

Gödöllőn 3000.- ft felett ingyenes a kiszállítás egyeztetett időpontban. - A vonzáskörzeten kivűl eső települések kiszállítási díja  a következőképpen alakulnak ( mellékelve táblázatban),  bruttó 2990,- Ft /cím +500 utánvétdíj  ellenében kerülnek kiszállításra.

Csoma

 

4.2 Az árut a SISSI PAPÍR Kft. szállítmányozó partnere  PACKETA.hu szolgálat

4.3 Nem regisztrált vevő internetes vásárlása esetén a kiszállítás postai úton, utánvéttel, a vevő költségére történik. Packeta.hu utánvét esetén a szállítás költségei tekintetében a mindenkori  díjszabás az irányadó.

4.4 Az áruátvételkor a vevő képviselője útján köteles meggyőződni az áru mennyiségi, minőségi meglétéről, illetve a csomagolás épségéről és ezt tényt a kísérőokmányokon aláírásával igazolja.

4.5 Az áru kísérő okmánya a szállítólevél és a számla, amelyen egyik fél sem jogosult javítást végezni.

4.6 A vevő jogosult az árut a SISSI PAPÍR Kft. költségén visszaküldeni, és a fizetést megtagadni, az alább felsorolt esetekben:

•az áru minősége, mennyisége vagy csomagolása nem megfelelő;

•az árucikk nem lett megrendelve;

•az árucikk nem időre érkezik;

•a rakodás nem megfelelő, számolhatatlan, balesetveszélyes;

•nem a megállapodott paraméterekkel bír a termék (pl.: kevesebb lapszám, eltérő méret, … stb.).

5. TULAJDONJOG FENNTARTÁSA, ÁRU ÉRTÉKESÍTÉSE

5.1 A SISSI PAPÍR Kft. a leszállított áru tulajdonjogát minden esetben fenntartja az áru ellenértékének maradéktalan megfizetéséig, illetőleg mindaddig, amíg a vevővel szemben bármilyen követelése áll fenn, ideértve a késedelmi kamatot és behajtási költségeket is. Előbbiek alapján a vevő nem jogosult a tulajdonjogi korlátozás alá eső termékeket megterhelni.

5.2 A vevő kizárólag a szokásos üzletmenetében jogosult a tulajdonjogi korlátozás alatt álló termékeket értékesíteni, azonban abban az esetben, ha a vevőnek lejárt fizetési kötelezettsége van a SISSI PAPÍR Kft. felé, köteles a nála található még nem értékesített, a SISSI PAPÍR Kft. által leszállított vagy szállítás alatt lévő termékeket a fennálló követelés mértékéig visszaszolgáltatni, illetőleg azokat a SISSI PAPÍR Kft. székhelyén a SISSI PAPÍR Kft. rendelkezésére bocsátani, avagy a SISSI PAPÍR Kft. forgalmazási termékkörébe tartozó egyéb, általa forgalmazott terméket (ún. helyettesíthető termék) a fennálló követelés mértékéig kiskereskedelmi áron a SISSI PAPÍR Kft. részére értékesíteni. Önkéntes teljesítés hiányában a SISSI PAPÍR Kft. a leszállított árut, minden külön végrehajtható okirat nélkül, az áru fekvése helyén magához veheti, amely esetben sem vevőt, sem az árut egyébként birtokló harmadik személyt nem illeti meg az áru tekintetében a SISSI PAPÍR Kft-vel szemben birtokvédelem (jogos önhatalom). Ezen rendelkezések irányadóak a helyettesíthető termékekre is. Az előbbiek szerint gyakorolt jogos önhatalom esetén a vevő köteles a SISSI PAPÍR Kft-nek az áru vissza-, ill. elszállításával felmerülő, a vissza-, ill. elszállított áru nettó értéke 5%-ának megfelelő szállítási díjat is külön számla ellenében megfizetni. Azon nem várt esetben, ha a vevő vagy a vevő érdekkörébe tarozó személy a SISSI PAPÍR Kft. által gyakorolni kívánt jogos önhatalmat meghiúsítja, úgy a jogos önhatalom első megkísérlésének napjától a jogos önhatalom sikeres gyakorlásának napjáig a vevő a vissza-, ill. elszállítani kívánt áru nettó értéke 5%-ának megfelelő napi késedelmi kötbért is köteles a SISSI PAPÍR Kft. részére megfizetni.

5.3 Amennyiben a vevő lejárt és nem lejárt tartozása meghaladja a vevőnek a külön megállapodásban rögzített hitelkeretét, úgy a SISSI PAPÍR Kft. jogosult felfüggeszteni a további szállításokat az ellenérték maradéktalan megfizetéséig.

6. TRANSZPORTKÁROK, REKLAMÁCIÓ

6.1 A SISSI PAPÍR Kft. raktárából ragasztószalaggal lezárt csomag kerül kiszállításra. Amennyiben a vevő a ragasztószalag sérülését észleli, úgy a SISSI PAPÍR Kft. megbízottjától köteles írásbeli igazolást kérni. A SISSI PAPÍR Kft. kizárólag abban az esetben tud kárigénnyel fellépni a logisztikai céggel szemben - és a vevőnek új, hibátlan árut küldeni - amennyiben írásbeli tájékoztatást kap a vevőtől a káreseményről.

6.2 A leszállított áru rendeltetésszerű használatát nem akadályozó, nem jelentős hiba vagy hiányosság esetén a vevő nem jogosult az áru átvételét megtagadni, illetőleg előbbiekre való hivatkozással az áru ellenértékének kifizetését megtagadni. Az áru átvételével a kárveszély az áru tekintetében a SISSI PAPÍR Kft-ről vagy szállítmányozó partneréről átszáll a vevőre.

6.3 A vevő minőségi, mennyiségi eltérés miatti reklamációját a SISSI PAPÍR Kft. csak a sértetlen ragasztószalaggal lezárt, a szállítmányozótól sérülésmentesen átvett küldemények esetén, azok tételes átvételekori tapasztalás esetén tud elfogadni az áru kézhezvételétől számított három napon belül megküldött írásos jegyzőkönyv és a számla másolatának csatolása mellett.

6.4 A tételesen átadott és átvett szállításokat követően a SISSI PAPÍR Kft. mennyiségi és minőségi reklamációt nem fogad el.

6.5 A leszállított árura vonatkozó jótállás időtartama - egyes tartós fogyasztási cikkek esetén – egy év, amelynek kezdő időpontja az áru vevő általi átvételével kezdődik. A jótállási igény jótállási jeggyel érvényesíthető, amely az áruval együtt kerül átadásra a vevő számára. A vevő a jótállási igényét a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti. A jótállás jelen „ÁSZF”-ben nem említett további szabályait az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet tartalmazza.

7. ÁRAK, ÁRVÁLTOZÁS

7.1 A számlázás az érvényben lévő árlista alapján, a mindenkori kedvezmények figyelembevételével történik. A szerződéses ár a rendelés visszaigazolásban szereplő illetve a vásárlás előtt visszaigazolt ár.

7.2 A vevő által elfogadott árváltoztatás esetén a vevő által az új árjegyzék hatályba lépése előtt rendelt áruk ellenértéke a rendelés leadásának időpontjában érvényes árjegyzék szerinti árak figyelembevételével kerül számlázásra.

7.3 A SISSI PAPÍR Kft. az árváltozás jogát fenntartja.

7.4 A SISSI PAPÍR Kft. aktuális árlistái és akciói megtekinthetők az interneten a www.papirvaros.hu címen. A SISSI PAPÍR Kft. prospektusaiban, katalógusaiban és fotó egyéb írásos anyagaiban szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok írásos ajánlati felhívásnak nem minősülnek, azok tartalmáért a SISSI PAPÍR Kft. semmiféle felelősséget nem vállal.

7.5 A SISSI PAPÍR Kft. on-line rendszerébe kizárólag regisztrációt követően jelszóval rendelkező vevő léphet be. A vevő teljes és kizárólagos felelősséggel tartozik a regisztráció eredményeképpen kapott jelszó kezeléséért, a vevőt teljes körű helytállási kötelezettség terheli a jelszóhoz hozzáférő bármely személy tevékenységéből eredő károkért. A SISSI PAPÍR Kft. nem felel az olyan károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatából eredően keletkeztek akár a vevőnél, akár más harmadik személynél.

8. REKLAMÁCIÓ, VISSZÁRU

8.1 Megrendeléstől eltérő szállításokra vonatkozó reklamációkat a SISSI PAPÍR Kft. csak az írásban, e-mailen leadott megrendelésre fogadja el. Az írásban leadott megrendelésekre vonatkozó jogos - a SISSI PAPÍR Kft. munkatársainak hibájából esetlegesen bekövetkezett (hibás árukiadás, téves számlázás, téves kiírás, hibás termékek) - reklamáció esetén a SISSI PAPÍR Kft. a teljes vételárat a vevő részére a reklamáció kézhezvételétől számított huszonhét napon belül visszafizeti. A telefonon leadott megrendelések esetén a reklamációt a SISSI PAPÍR Kft. a visszárukra vonatkozó szabályok szerint bírálja el. Megrendeléstől eltérő szállításra vonatkozó reklamációs igényét a vevő köteles a számla kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül jelezni a SISSI PAPÍR Kft. weboldaláról (www.papirvaros.hu) letölthető „Reklamációs és visszáru adatlap”kitöltött példányának megküldésével.

8.2 A vevő visszáru iránti kérelmét a SISSI PAPÍR Kft. weboldaláról (www.papirvaros.hu) letölthető „Reklamációs és visszáru adatlap” kitöltött példányának megküldésével nyújthatja be a SISSI PAPÍR Kft-hez. Az olyan visszárura szánt készleteket, amelyek nem a SISSI PAPÍR Kft. hibájából kerülnének visszáruzásra, minimum 10%-os értéklevonással kerülhetnek visszavételre. Visszáru engedélyezése esetén csak az áru ellenértékének levásárlására, vagy értékazonos cseréjére van lehetőség. Visszárut a SISSI PAPÍR Kft. kizárólag bontatlan, sértetlen, gyűjtő egységcsomagban és újraértékesíthető állapotban fogad el. Az egyedileg rendelt vagy szezonális cikkek visszáruzására nincs lehetőség.

8.3 A fogyasztó a jogszabályban írtak szerint jogosult a terméknek; több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek; több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak; ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy napon belül, az átvett áru hiánytalan és hibátlan állapotban, sértetlen, eredeti csomagolásban történő visszaszolgáltatása mellett a szerződéstől elállni. A fogyasztó az elállási jogát a mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetve a SISSI PAPÍR Kft. weboldalán gyakorolhatja. Ezen utóbbi esetben a SISSI PAPÍR Kft. tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését. Az árunak a SISSI PAPÍR Kft. székhelyére történő visszaszolgáltatási költségei a fogyasztót terhelik. A fentiek szerint gyakorolt elállás esetén a SISSI PAPÍR Kft. a megfizetett vételárat - az elállással kapcsolatosan felmerült, őt megillető költségeivel csökkentve - az elállástól számított tizennégy napon belül a fogyasztó részére visszafizeti. Nem gyakorolhatja a fogyasztó az elállási jogát olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza; olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel; lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta.

8.4 A vevői reklamációk jogosságát, a visszáruk engedélyezhetőségét és az elállás megfelelőségét a SISSI PAPÍR Kft. vezetője bírálja el az adott adatlap beérkezésétől számított három munkanapon belül. A visszáruk a következő vevői szállítással egyidejűleg kerülnek rendezésre. A hiányosan kitöltött, olvashatatlan, értelmezhetetlen formanyomtatványok nem kerülnek elbírálására. Megfelelően kitöltött és a SISSI PAPÍR Kft. engedélyező aláírásával ellátott formanyomtatvány hiányában a logisztikai cégek az árut nem szállítják vissza, illetőleg visszáruként a SISSI PAPÍR Kft. telephelyére közvetlenül visszaszállított áruk nem kerülnek átvételre.

9. VITÁS KÉRDÉSEK, ALKALMAZANDÓ JOG

9.1 A felek kifejezetten megállapodnak abban, hogy a Megrendelő jogszabály kifejezett, ettől eltérő rendelkezése esetén nem jogosult a Ptk. 6:231. §-ában meghatározott általános elállási jog gyakorlására.

9.2 A jelen Általános Szerződési Feltételek megjelenésétől kezdve a korábbiak érvényüket vesztik. Amennyiben az „ÁSZF” bizonyos részei érvénytelennek bizonyulnának, az az egész „ÁSZF” érvényességét nem érinti, az érvénytelen rész helyébe a vonatkozó jogszabályi rendelkezések lépnek.

9.3 A vevő bármely termék megrendelésével elismeri, hogy az „ÁSZF” rendelkezéseit ismeri, azokat tudomásul veszi és elfogadja.

9.4 A jelen jogviszonnyal kapcsolatosan a felek tudomására jutott valamennyi tény, adat, információ üzleti titoknak minősül. Ezen kötelezettség megsértése súlyos szerződésszegésnek minősül és a SISSI PAPÍR Kft. jogosult a titoksértésből eredő kárainak a számlákból történő levonás (kompenzálás/beszámítás) útján való érvényesítésére, illetőleg ha kiegyenlítetlen számla nincs, úgy a vevő a kártérítés összegét a SISSI PAPÍR Kft. felszólítását követő nyolc napon belül köteles a SISSI PAPÍR Kft. részére átutalni.

9.5 A szerződő felek megállapodnak abban, hogy jelen szerződésből fakadó esetleges jogvitájukat elsősorban békés úton, egyeztetéssel kívánják megoldani. Ha az egyeztetés nem vezet eredményre, akkor értékhatártól függően kikötik a PEST MEGYEI Bíróság kizárólagos illetékességét és annak döntését magukra nézve kötelezőnek, és végrehajtandónak ismerik el.

9.6 A SISSI PAPÍR Kft. nem áll a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvényben írt magatartási kódex hatálya alatt.

9.7 A fogyasztó a panaszával jogosult a Budapesti Békéltető Testülethez (székhely: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310., levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10., e-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu) fordulni.

9.8 A felek között létrejött szerződés nyelve a magyar, illetőleg a felek közötti szerződéses jogviszonyban a magyar jog szabályai, elsődlegesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a fogyasztó és a vállalkozások  közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadóak. A SISSI PAPÍR Kft. rendeletben írt "Elállási/felmondási mintatájékoztatót", "Elállási/felmondási nyilatkozatmintát" és "A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztatót" www.papirvaros.hu weboldalán külön is közzétette.